Nieuwe avond Levenskunst op 27 maart

Armoedeproblematiek in de praktijk

Levenskunst Zuiderhout nodigt u uit voor een nieuwe bijeenkomst op maandagavond 27 maart. Dit keer staat de avond in het teken van de armoedeproblematiek. 

Voor veel van ons is het een verontrustend bericht in de media. Voor veel  anderen is het een verstikkende dagelijkse realiteit. Armoede. Daar willen we deze avond bij stil staan: wanneer heb je het over armoede, waar liggen concrete oorzaken van armoede, maar ook wat doet armoede met mensen en hoe kun je ondersteuning bieden?

We hebben twee mensen uitgenodigd die in hun dagelijkse praktijk direct  geconfronteerd worden met armoede. Iemand  van het project SchuldHulpmaatjes vertelt over hoe mensen binnen dit project ondersteuning krijgen om concrete stappen te zetten die hun situatie kunnen verbeteren. Daarnaast ontvangen we iemand die de concrete situatie van de armoedeproblematiek in Breda toelicht.

Van harte welkom!
De bijeenkomst vindt plaats van 19.30 tot 21.30 uur in Park Zuiderhout. We vragen een bijdrage van € 5,- van iedere bezoeker. Aanmelden is niet nodig.

Daghap
Voorafgaand aan de lezing kunt u vanaf 18.00 uur een hapje eten in het Grand Café van Park Zuiderhout. Zo maakt u van uw avond Levenskunst een compleet avondje uit. De daghap bestaat uit een hoofdgerecht en een voor- of nagerecht, afgestemd op het thema van de avond. Voorafgaand aan de voorstelling serveren we koffie. De kosten zijn €19,95 inclusief drankje. U kunt tot uiterlijk donderdag voorafgaand aan de lezing reserveren voor de daghap bij het serviceteam: serviceteam@parkzuiderhout.nl of 076 578 40 00. Als u komt eten, heeft u de mogelijkheid om alvast uw plaats in de zaal te reserveren.

Benieuwd naar wat Levenskunst dit voorjaar nog meer u in petto heeft? 
Bekijk het programma hier of meld u op deze pagina aan voor de Levenkunst nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte!