Vrijwilligerswerk

Kom als vrijwilliger het leven vieren met de bewoners!

Park Zuiderhout kan rekenen op de hulp van meer dan 100 fantastische vrijwilligers. Voor het merendeel zijn zij afkomstig uit Teteringen, Breda en Oosterhout. Een fijne groep mensen waarbinnen nieuwe contacten en vriendschappen ontstaan. 

Het uitwisselen van passies

Vrijwilligerswerk is geen vastomlijnd werk in Park Zuiderhout. Dit kan in allerlei vormen. We gaan uit van de kwaliteit en passie van de vrijwilliger en koppelen die aan de wensen van bewoners. Denk bijvoorbeeld aan horecawerkzaamheden in het Grand Café, het begeleiden van een fotoclub of als vast maatje wandelen met een bewoner. Misschien wil je jouw hobby delen met een bewoner. Wij vragen waar je goed in bent en bekijken samen wat je zou kunnen en willen betekenen voor bewoners.

Park Zuiderhout biedt vrijwilligers verschillende mogelijkheden aan om zichzelf te ontwikkelen via verschillende cursussen. Ook organiseren we een paar keer per jaar leuke bijeenkomsten die ruimte bieden voor ontmoeting en waardering. 

Hieronder vind je de actuele vacatures. 

Interesse?

Wil je als vrijwilliger je passie en talent op creatieve wijze inzetten? Zie je vrijwilligerswerk als een mooie uitdaging om jouw kennis en ervaring te delen en uit te breiden? Heb je zin om als vrijwilliger in Park Zuiderhout het leven met de bewoners te vieren?

Dan nodigen wij je van harte uit voor een kopje koffie om verder kennis te maken en informatie uit te wisselen! Neem contact op met Fen van der Kruit: telefoon (076) 578 40 00 of e-mail f.vanderkruit@parkzuiderhout.nl.


Vrijwilligersactie met collega’s of vereniging

Clubs, sociëteiten, verenigingen of collega’s die een waardevolle invulling willen geven aan een teambuildingsactiviteit, nodigen wij van harte uit in Park Zuiderhout. Een gezellige activiteit met bewoners, klussen in onze tuin, een optreden voor mensen van Park Zuiderhout, of gezamenlijk een dagje op stap: het kan allemaal. Ook is het mogelijk om op regelmatige basis een actie te bedenken en een activiteit te adopteren. Van gedachten wisselen? Neem contact op met Zuiderhout Buiten: e-mail zuiderhoutbuiten@parkzuiderhout.nl of bel 076 578 40 00. 

 

Lees de ervaring van vrijwilliger Pauline!