Services

In Park Zuiderhout kookt het gastronomisch team dagelijks vers in haar eigen keuken voor bewoners. Woont u zelfstandig in Teteringen, Breda of Oosterhout? Ook dan kunt u een beroep op ons doen. Kies voor uw gemak, we helpen u  graag. 

Gastronomie en Horeca

Liefde gaat door de maag. Daar geloven we in bij Park Zuiderhout. Ons gastronomisch team staat voor bewoners klaar, zodat het hen op culinair vlak aan niets ontbreekt. Of het nu gaat om gezellig dineren met medebewoners, of liever in alle rust op het eigen appartement: er staat altijd iets lekkers én gezonds op tafel. Ook bij afscheid of feestelijkheden biedt Park Zuiderhout verschillende mogelijkheden om samen met uw geliefden te proosten op het leven.

U leest er alles over in onze folder Gastronomie en Horeca.

Unieke Maaltijdservice - ook buiten ons park

Heeft u graag een gezonde en dagverse maaltijd, maar lukt het niet (altijd) om uw maaltijd zelf te bereiden? Dan bent u bij Park Zuiderhout aan het juiste adres. Wij bereiden in onze eigen keuken dagelijks verse maaltijden die we (warm) bij u thuis bezorgen. Aanmelden kan telefonisch via 076 578 40 00 of per e-mail serviceteam@parkzuiderhout.nl

U leest alles over onze Maaltijdservice in deze folder

 

Park Zuiderhout biedt ook deze services:

Ondersteuning voor mantelzorgers

Zorgen voor een ander is mooi en dankbaar om te doen, maar soms ook moeilijk en zwaar. Op verschillende manieren ondersteunt Park Zuiderhout mantelzorgers in het vervullen van hun taak. Regelmatig organiseren we informatieavonden en cursussen. Hierbij zijn mantelzorgers van binnen en buiten Park Zuiderhout van harte welkom. U of uw naaste hoeft dus niet in Park Zuiderhout te wonen.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden!