Opnames Radio Kras

Opnames Radio Kras

Vandaag maakte Radio Kras een radioprogramma in en met Park Zuiderhout. Het werd een vrolijke middag.

Publicatiedatum: 16 november 2021

Radio opname op locatie

In de afleveringen komen - zoals Radio Kras dat noemt - eigenwijze levensveteranen en oudere jongelui in verpleeghuizen aan het woord. Enkele bewoners van Park Zuiderhout zijn en worden geïnterviewd voor het programma. En vandaag hadden we in Park Zuiderhout de primeur. Normaal wordt het programma opgenomen in de studio maar vandaag was dat dus op locatie, in De Bieënkorf van Park Zuiderhout. Na een eerdere succesvolle samenwerking met de makers van Radio Kras, levert Park Zuiderhout graag haar bijdrage aan dit krasse initiatief. Een geweldige ervaring voor én ode aan de bewoners Park Zuiderhout.

Het werd een vrolijke middag, met mevrouw Van Aart als mede-presentator en ook meneer Stoop had een aandeel. De aanwezige bewoners genoten van de gesprekken, reportages en live muziek van de huisband van Radio Kras.

De uitzending is binnenkort te beluisteren op BredaNU en als podcast op de bekende kanalen. We zullen op onze social media kanalen de link naar de aflevering delen.

 

 

Over Radio Kras

Radio Kras is een bijzondere podcast en tevens radioprogramma voor en met ouderen. Om even de eenzaamheid te verlichten – voor, tijdens en na lockdowns. Na veel positieve reacties vorig jaar, startte Radio Kras in oktober met het tweede seizoen, met twintig nieuwe afleveringen.

Radio Kras is te beluisteren als podcast en wordt daarnaast wekelijks uitgezonden op regionale radiostations in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg en Oss & omgeving.

Meer informatie is te vinden op www.radiokras.nl