Nieuw programma Levenskunst Zuiderhout

Levenskunst Zuiderhout heeft dit najaar vier bijeenkomsten voor u in petto vol cultuur, (schilder)kunst en muziek. 

Publicatiedatum: 4 augustus 2022

Nieuw programma

Oekraïne
We starten maandagavond 26 september met een lezing van Jef Abbeel over Oekraïne en Rusland. De geschiedenis van beide Slavische broedervolkeren komt aan bod, maar ook thema's zoals de politiek, economie, godsdienst en de oorlog zullen de revue passeren.

Chagall, kleuren van de ziel
Op maandagavond 31 oktober neemt Ruud Bartlema ons mee in een tocht door het werk en leven van schilder Chagall. Dat doen we aan de hand van afbeeldingen van schilderijen van deze fenomenale kunstenaar.

Duo Appassionata
Op zondagmiddag 13 november ontvangen we Duo Appassionata in de kapel van Park Zuiderhout. Laat u meevoeren door het prachtige concert van cellist Tomáš Nývlt en pianiste Marie Louise Schwab-van Doornum.

Weihnachtsoratorium
Tijdens de laatste Levenskunstavond van dit jaar op maandagavond 28 november staat het Weihnachtsoratorium van Bach centraal. Ad de Keyzer geeft aan de hand van fragmenten een toelichting op dit bijzondere werk.

U vindt het uitgebreide programma hier.

Over Levenskunst Zuiderhout

Levenskunst Zuiderhout zet zich in voor spirituele ontwikkeling en bewustwording. Iedereen die hierin geïnteresseerd is, of u nu in Park Zuiderhout woont of daarbuiten, kan zo’n negen keer per jaar een bijeenkomst op maandagavond bijwonen. U bent van harte welkom!

De bijeenkomsten vinden plaats in Park Zuiderhout. We vragen een bijdrage van € 5,-van iedere bezoeker.

Daghap
Voorafgaand aan de lezingen op maandag kunt u vanaf 18.00 uur een hapje eten in het Grand Café van Park Zuiderhout. Zo maakt u van uw avond Levenskunst een compleet avondje uit.
De daghap bestaat uit een amuse gevolgd door een hoofdgerecht, afgestemd op het thema van de avond. Voorafgaand aan de voorstelling serveren we koffie. De kosten zijn € 16,00 inclusief drankje. U kunt tot uiterlijk donderdag voorafgaand aan de lezing reserveren voor de daghap bij het serviceteam: serviceteam@parkzuiderhout.nl of (076) 578 40 00. Als u komt eten, heeft u de mogelijkheid om alvast uw plaats in de zaal te reserveren.

Meer informatie
We houden u graag op de hoogte met de speciale nieuwsbrief van Levenskunst Zuiderhout. Vul hier het formulier in om u aan te melden voor de nieuwsbrief. Uiteraard kunt u ook navraag doen bij het serviceteam of een mail sturen naar levenskunst@parkzuiderhout.nl.