Nieuw seizoen Levenskunst Zuiderhout

Thijs Bonger: Gershwin, een muzikale amfibie

Maandagavond 26 februari gaat er weer een nieuw seizoen Levenskunst Zuiderhout van start. Thijs Bonger neemt ons 'muzikaal' mee in het verhaal van George Gershwin.

Levenskunst Zuiderhout heeft vier zeer diverse bijeenkomsten voor u in petto. Laat u inspireren!

We trappen af op maandagavond 26 februari met een boeiende lezing door Thijs Bonger. Thijs neemt ons 'muzikaal' mee in het verhaal van George Gershwin, de componist die de ene musicalhit na de andere, zoals 'The Man I Love', op zijn naam schreef.

Op maandagavond 25 maart geeft Esther van Rosmalen een interactieve lezing over Vincent van Gogh en hoe hij verschillende kunstenaars inspireerde.

Op maandagavond 29 april neemt Mandy den Elzen ons mee op een verkenningstocht van het Mastbos. Met een primaire focus op vegetatie verkent ze alle facetten, vanaf de aanleg van het Mastbos in 1515 tot het heden.

We sluiten het seizoen af met het thema migratie. Op maandagavond 27 mei zal Leo Lucassen de betekenis van migratie voor de samenleving en politiek beschouwen.

Meer informatie vindt u hier in de onze flyer. 

U bent van harte welkom!

Kosten
De bijeenkomsten vinden plaats in Park Zuiderhout. Aanvang om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) in de Bieënkorf. Entree bedraagt € 5,- per persoon inclusief koffie of thee.

Daghap
Voorafgaand aan de lezingen op maandag kunt u vanaf 18.00 uur een hapje eten in het Grand Café van Park Zuiderhout. Zo maakt u van uw avond Levenskunst een compleet avondje uit. De daghap bestaat uit een hoofdgerecht en een voor- of nagerecht, afgestemd op het thema van de avond. Voorafgaand aan de voorstelling serveren we koffie. De kosten zijn € 19,95 inclusief drankje. U kunt tot uiterlijk donderdag voorafgaand aande lezing reserveren voor de daghap bij het serviceteam: serviceteam@parkzuiderhout.nl of 076 578 40 00. Als u komt eten, heeft u de mogelijkheid om alvast uw plaats in de zaal te reserveren.

Meer informatie
We houden u graag op de hoogte met de speciale nieuwsbrief van Levenskunst Zuiderhout. U kunt zich hiervoor aanmelden op onze website. Uiteraard kunt u ook navraag doen bij het serviceteam of een mail sturen naar levenskunst@parkzuiderhout.nl.

Graag tot ziens bij Levenskunst Zuiderhout!