Nieuw seizoen Levenskunst Zuiderhout

Nieuw seizoen Levenskunst Zuiderhout

Lust Liefde Leeftijd: de talkshow

Maandagavond 27 februari gaat er weer een nieuw seizoen Levenskunst Zuiderhout van start. Zout presenteert ons dan Lust Liefde Leeftijd: de talkshow.

Waar denk jij aan bij de woorden lust en liefde? Deze vraag stelt theatermaker Letizia Rompelberg aan mensen van boven de 65 jaar. De antwoorden lopen erg uiteen en vormen een veelkleurig beeld van hoe intimiteit wordt verlangd, gezocht, gevonden en ervaren op oudere leeftijd. Ook enkele bewoners van Park Zuiderhout zijn geïnterviewd.  Tijdens Lust Liefde Leeftijd: de talkshow zijn ‘the best off’ van deze openhartige, soms hilarische en altijd eerlijke gesprekken live bij te wonen. Daarnaast neemt Letizia ons mee in haar inspirerende werkwijze: hoe vormen deze verhalen de basis van een theatervoorstelling? En hoe kan het toch dat een verhaal dat zo anders lijkt, toch altijd dichtbij blijkt te staan…

Zout maakt theater over maatschappelijke onderwerpen met spelers die daar middenin staan.

Deze eerste Levenskunstavond van 2023 vindt plaats op maandagavond 27 februari van 19.30 tot 21.30 uur in Park Zuiderhout. 

Programma voorjaar 2023
Met de talkshow van Zout start er weer een nieuw seizoen Levenskunst Zuiderhout. We hebben een inspirerend en afwisselend programma voor u in petto: 

Maandag 27 maart 19.30 - 21.30 uur: Schuldhulpmaatje over armoede
Maandag 24 april 19.30 - 21.30 uur: Titus Brandsma - Een heilige verzetsman? Een lezing door Marieke Rijpkema
Maandag 22 mei 19.30 - 21.30 uur: John Post - Restaurauteur van schilderijen
Zondag 11 juni 14.30 - 16.30 uur: Concert Bredaas Saxofoon duo

Meer informatie vindt u hier in de onze flyer. 

Iedereen is welkom
De bijeenkomsten van Levenskunst Zuiderhout vinden plaats in Park Zuiderhout. We vragen een bijdrage van € 5,- van iedere bezoeker. Aanmelden is niet nodig.

Daghap
Voorafgaand aan de lezingen op maandag kunt u vanaf 18.00 uur een hapje eten in het Grand Café van Park Zuiderhout. Zo maakt u van uw avond Levenskunst een compleet avondje uit. De daghap bestaat uit een hoofdgerecht en een voor- of nagerecht, afgestemd op het thema van de avond. Voorafgaand aan de voorstelling serveren we koffie. De kosten zijn €19,95 inclusief drankje. U kunt tot uiterlijk donderdag voorafgaand aan de lezing reserveren voor de daghap bij het serviceteam: serviceteam@parkzuiderhout.nl of 076 578 40 00. Als u komt eten, heeft u de mogelijkheid om alvast uw plaats in de zaal te reserveren.

Meer informatie
We houden u graag op de hoogte met de speciale nieuwsbrief van Levenskunst Zuiderhout. U kunt zich hiervoor aanmelden hier op onze website. Uiteraard kunt u ook navraag doen bij het serviceteam of een mail sturen naar levenskunst@parkzuiderhout.nl.