Vijftig jaar Park Zuiderhout

Vijftig jaar Park Zuiderhout

Park Zuiderhout bestaat dit jaar vijftig. Een mooie mijlpaal die we vieren!

Publicatiedatum: 21 november 2022

Precies vijftig jaar geleden, op 21 november 1972, was de geboordedag van Park Zuiderhout. We vieren dan ook ieder jaar rondom deze datum de dies natalis (Latijn voor geboortedag).

Dit jaar gaven we de viering een gouden randje. We hebben extra stilgestaan bij dit bijzondere jubileum. Zo hielden we in september een groot personeelsfeest in La Cantina te Oosterhout. Medewerkers en vrijwilligers hebben genoten. Ook stond er vorige week een mooi artikel in BN/De Stem waarin directeur-bestuurder Camiel Hoek, bewoner mevrouw Stadhouders en medewerker Anita van Gils vertellen over verleden, het heden en de toekomst van de organisatie. 

Een huis vol feest
Vrijdag 18 november was Park Zuiderhout een huis vol feest. Er waren optredens, jukeboxen, kappers die zorgden een toepasselijke fifties-coupe en lekkere hapjes en drankjes. In de ochtend was het al een gezellige drukte tijdens het gezamenlijk koffiedrinken, natuurlijk met taart erbij. Directeur-bestuurder Camiel Hoek gaf een toespraak waarin hij bekend maakte welk bijzonder cadeau we Park Zuiderhout geven als blijvende herinnering aan deze mijlpaal. Park Zuiderhout krijgt in de loop van 2023 een heuse muurschildering op een van de buitenmuren van Park Zuiderhout. We werken hiervoor samen met de Bredase organisatie Blind Walls Galery.

We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom dit bijzondere traject en genieten nog even na van ons feest.