De ervaring van Bianca

Was- en linnenverzorger

“Het fijne van Park Zuiderhout vind ik dat iedereen er hier toe doet. Het maakt niet uit wat je functie is, iedereen is gelijk.”

Na een open sollicitatie kwam ik in augustus 2007 bij Zuiderhout terecht. Ik begon in het zorghotel in de huishouding. Nu werk ik al weer een tijd in de wasserij.

Eigen wasserij

In mijn functie van was- en linnenverzorger verzorg ik samen met mijn collega’s de was van A tot Z. Park Zuiderhout heeft nog een eigen wasserij in huis. We halen de vuile was op bij bewoners. En we bezorgen de was weer fris en schoon thuis.

Tevreden

Het fijne van Park Zuiderhout vind ik dat iedereen er hier toe doet. Het maakt niet uit wat je functie is, iedereen is gelijk. Ik vind het ook bijzonder dat je met verschillende religies te maken hebt. De waardering van de bewoners maakt mijn werk zo leuk. En als ik aan het einde van mijn dag mijn doel heb bereikt, dan kan ik de deur met een goed gevoel achter me sluiten. En kijk ik tevreden terug op weer een fijne werkdag.

Geniet!

Vier het leven en Vier je werk passen bij Park Zuiderhout. Ik sluit me daar helemaal bij aan. Je moet genieten van alles om je heen en zeker ook in de privésituatie. Mijn slogan: je leeft maar één keer dus geniet!