De ervaring van Lisa

Contactverzorgende

“Ik maak de bewoners en collega’s graag aan het lachen. In een lollige bui kun je ons wel eens hard horen schateren op de afdeling. Dat vind ik belangrijk in een team en met de bewoners.”

In de zomer van 2012 kwam ik officieel in dienst bij Park Zuiderhout. Na mijn stage kon ik blijven en ben ik dus blijven plakken.

Een goed gevoel

Als contactverzorgende doe ik mijn best bewoners een goed en fijn gevoel te geven. Ik heb veel medische taken, maar een goed contact met de bewoner en zijn of haar familie is minstens zo belangrijk.

Prettig samenwerken

Het voelt goed om in Park Zuiderhout te werken. Ik werk hier prettig met mijn collega’s en de bewoners herkennen me. Ik heb in veel organisaties stage gelopen en ik kreeg op meerdere plaatsen een contract aangeboden. Maar mijn hart ligt toch echt bij Zuiderhout.

Blijdschap

Als ik klaar ben met mijn werkdag en ik zie bewoners met een lach op hun gezicht, dan heb ik een voldaan gevoel. Of als ik een bewoner kom verzorgen en hij is blij om mij te zien, dan besef ik me maar eens wat een mooi werk ik heb.

Vieren van het werk

Ik vind het belangrijk dat bewoners zich fijn en veilig voelen in Zuiderhout. Ik kom met plezier naar het werk en ik maak de bewoners en collega’s graag aan het lachen. In een lollige bui kun je ons wel eens hard horen schateren op de afdeling. Dat vind ik belangrijk in een team en met de bewoners.