Vrijwilliger duofiets

Hou je van fietsen?

En wil je graag bewoners mee op pad nemen? Lees dan vooral verder ...

Park Zuiderhout is een unieke plek waar mensen op leeftijd landelijk wonen in een prachtig stukje natuur. De ideale locatie om het leven te vieren, daar zijn we volledig op ingericht. Wij bieden services op het gebied van Wonen, Vieren van het Leven en Zorg. Je vindt ons in Teteringen, op een steenworp afstand van Breda en Oosterhout.

Kom je als vrijwilliger het leven vieren met de bewoners?

Samen genieten van de zon op het gezicht, het gezang van de vogels en de bomen die weer langzaam groen kleuren. Met de duofiets laat je een bewoner actief meegenieten van de prachtige omgeving die Park Zuiderhout rijk is. De fiets is elektrisch ondersteund en van alle gemakken voorzien. Zo maken jullie samen moeiteloos de mooiste tochten in de buurt.

Wij vragen:

Een geduldig en sociaal persoon die begripvol omgaat met oudere mensen. Je hebt een gastvrije houding en houdt van een fijn gesprek.

Wij bieden:

Park Zuiderhout kan rekenen op de hulp van meer dan 100 fantastische vrijwilligers. Voor het merendeel zijn zij afkomstig uit Teteringen, Breda en Oosterhout. Een fijne groep mensen waarbinnen nieuwe contacten en vriendschappen ontstaan. Park Zuiderhout biedt vrijwilligers verschillende mogelijkheden aan om zichzelf te ontwikkelen via verschillende cursussen. Ook organiseren we een paar keer per jaar leuke bijeenkomsten die ruimte bieden voor ontmoeting en waardering.

Interesse?

Wil je als vrijwilliger je passie en talent op creatieve wijze inzetten? Zie je vrijwilligerswerk als een mooie uitdaging om je kennis en ervaring te delen en uit te breiden? 

Dan nodigen wij je van harte uit voor een kopje koffie om verder kennis te maken en informatie uit te wisselen! Neem contact op met Fen van der Kruit: telefoon (076) 578 40 00 of e-mail [javascript protected email address].